Expert gezonde alternatieven voor zittend werk
 • Karen Hitters, NISB

  Dianne brengt veel kennis over onderzoek rondom bewegen en zitten op het werk
  BTR Consultancy
  2015-09-03T12:19:58+01:00
  Dianne brengt veel kennis over onderzoek rondom bewegen en zitten op het werk

  Patrick Punte, TNO

  Dianne heeft mooie en concrete resultaten neergezet voor onze opdrachtgevers
  BTR Consultancy
  2015-09-03T12:20:17+01:00
  Dianne heeft mooie en concrete resultaten neergezet voor onze opdrachtgevers

  Jan Beltman, Markant Office Furniture

  Dianne was tijdens de ontwikkeling van de Oxidesk een kritische bewaker van de zorgvuldige toepassing van wetenschappelijke kennis
  BTR Consultancy
  2015-09-25T12:56:35+01:00
  Dianne was tijdens de ontwikkeling van de Oxidesk een kritische bewaker van de zorgvuldige toepassing van wetenschappelijke kennis

  prof. Rolf Ellegast, Institute for Occupational Safety and Health, Germany

  I was impressed by her expert knowledge on occupational physical inactivity prevention.
  BTR Consultancy
  2015-12-21T14:56:12+01:00
  I was impressed by her expert knowledge on occupational physical inactivity prevention.
  0
  BTR Consultancy

Samenwerking

Met kennisinstituten

 • Kenniscentrum Sport (voorheen: Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen, NISB): www.kenniscentrumsport.nl. We wisselen kennis uit en verzorgen op aanvraag een Masterclass “Dynamisch Werken” voor professionals in de bedrijfsgezondheidszorg en dealers van producten die de laatste stand van de kennis willen toepassen in hun diensten en producten.
“Dianne brengt veel kennis over onderzoek rondom bewegen en zitten op het werk”

lees hier de volledige aanbeveling van drs. Karen Hitters; we werkten samen aan de website van NISB over sedentair werk.

 • TNO: www.tno.nl. We wisselen kennis uit en schreven samen een overzichtsartikel over studies die op de werkvloer onderzocht hebben wat interventies om sedentair gedrag te verminderen kunnen opleveren.
“Dianne heeft mooie en concrete resultaten neergezet voor onze opdrachtgevers”

lees hier wat voormalig leidinggevende dr. Patrick Punte nog meer zegt over mijn bijdrage voor TNO Arbeid.

 • Institut für Arbeitsschutz der Deutschen Gesetzlichen Unfallversicherung (IFA): www.dguv.de/ifa. We wisselen kennis uit en werkten samen aan het eerste Europese onderzoek naar Dynamisch Werken. Dit leverde twee internationale publicaties op, in 2014  en 2015.
“I was impressed by her expert knowledge on occupational physical inactivity prevention”

lees hier wat prof. Rolf Ellegast nog meer zegt over mijn wetenschappelijke werk en onze samenwerking.

 • Universiteit Gävle, Center for Musculoskeletal Research (CBF): www.hig.se/cbf. We wisselen kennis uit en werkten samen aan een overzichtsartikel over studies die op de werkvloer onderzocht hebben wat interventies om sedentair gedrag te verminderen kunnen opleveren.

Met koplopers Dynamisch Werken

Mijn missie is bij te dragen aan de gezondheid van mensen met zittend werk in kantoren. In het realiseren van mijn missie werk ik samen met een aantal partijen die dat ook willen. Partijen die voorop lopen als het gaat om Dynamisch Werken.

 • Markant Office Furniture: www.markantoffice.com. Markant ontwikkelde, samen met TNO en Vormdrift, het eerste beweegmeubel van Nederland: de Oxidesk; een bureaufiets met geïntegreerd werkblad waaraan (computer-)taken gecombineerd kunnen worden met lichaamsbeweging.
“Dianne was tijdens de ontwikkeling van de Oxidesk een kritische bewaker van de zorgvuldige toepassing van wetenschappelijke kennis”

Lees hier wat directeur Jan Beltman nog meer zegt over onze samenwerking en mijn bijdrage aan de realisatie van de Oxidesk.

 • Health2Work: www.health2work.nl/. ‘Health2Work believes the world would be a better place if a healthy working environment increased fun and job satisfaction, making people happier and more productive’. Health2Work en BTR ontwikkelden samen een ‘Adviestool Dynamisch Werken’. Met de uitkomsten van deel 1 van de Adviestool, de pre-scan kan een organisatie veel gerichter een pilot Dynamisch Werken vormgeven. En de uitkomsten van deel 2, de evaluatie, geven een degelijke onderbouwing van de bredere uitrol van Dynamisch Werken binnen een organisatie.
 • íts my life: www.its-mylife.nl/. Its My Life™ is de oplossing voor bedrijven die geloven dat mentaal en fysieke fitte medewerkers energieker, productiever en gelukkiger zijn. Het is een toegankelijke manier om dagelijkse fysieke activiteit op de werkplek en daar buiten te monitoren én medewerkers te motiveren; via coaching, een webservice (www.itsmylife24.com) en een kleine beweegmonitor die men draagt tijdens de dagelijkse activiteiten.
 • MW Office Solutions: www.mwofficesolutions.nl/. MW Office Solutions-Leuwico Nederland is met name bekend als importeur van het Duitse Leuwico zit-sta meubilair dat zij 40 jaar geleden al op de markt brachten. Het bedrijf heeft een lange ervaring met werkplekergonomie, is gespecialiseerd in dynamisch kantoormeubilair en is heel actief in de markt van controle- en meldkamers, plaatsen waar men veel en langdurig zit.

Comments are closed.